DESPRE NOI

Linde 346 Ergonomics


TRACTEL NEW CONSTRUCT S.R.L este o societate care a luat fiinta in anul 2012, avand ca obiect principal de activitate comercializarea, inchirierea si depanarea stivuitoarelor , echipamentelor de ridicat atat noi cat si second hand si comercializarea la comanda a pieselor specifice acestora.


De la inceputul activitatii noastre am inceput colaborarea cu o serie de parteneri in special cu cei din domeniul auto, pornind cu un lot de 10 stivuitoare marca LINDE si avand in prezent un lot de 35 de utilaje: stivuitoare, electrostivuitoare, platforme ridicatoare, transpalete electrice puse la dispozitia acestora. De asemenea am oferit pe tot parcursul activitatii noastre suport tehnic si altor beneficiari.

Dispunem de doua echipe tehnice dotate corespunzator, specializate in efectuarea de revizii generale cat si in interventii rapide astfel incat clientii nostrii sa beneficieze de servicii profesionale in conditii de siguranta.

De-a lungul timpului, societatea a incheiat contracte avantajoase cu diferiti furnizori de piese de specialitate atat din tara cat si din strainatate, astfel putand fi alaturi de clientii nostrii la timp si cu preturi accesibile.

Firma noastra dispune de service specializat in apropierea orasului Pitesti, respectiv in comuna Albota, detinand transportor astfel putand acoperi o zona extinsa din sudul tarii.


Noutati:

inchiriere stivuitoare, inchiriere platforme ridicatoare Pitesti