Piese de schimb si service stivuitoare

Echipa noastra de consilieri vine in sprijunul dumneavoastra si oferta consultanta in ceea ce priveste piesele de schimb necesare utilajelor pe care le detineti.

Vindem din stoc, sau aducem la comanda piese de schimb pentru toate tipurile de motostivuitoare diesel sau GPL, electrostivuitoare , cat si pentru nacele sau orice alt tip de utilaj.


Piesele de schimb comercializate de noi pot fi originale , sau pe producator, in functie de preferintele clientilor.


Printre marcile OE de piese de schimb comercializate se numara : Linde, Genie, Jungheinrich, Caterpillar, Still, Toyota , Balkancar, JCB, etc.


De asemenea, echipa noastra de mecanici dispune de aparate de diagnoza, scule profesionale si masini de interventie pentru a asigura o interventie prompta in ceea ce priveste procesul de diagnosticare si reparare a utilajelor.


Firma noastra este autorizata ISCIR pentru a efectua revizii periodice si lucrari de reparatie utilajelor de ridicat hidraulice.


Pentru orice informatie, echipa noastra de consilieri de vanzari va sta la dispozitie la adresa de email piesedeschimb@tractelservice.ro sau la nr. de tel. 0772.060.216


inchiriere stivuitoare, inchiriere platforme ridicatoare Pitesti